BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 9 January 2012

latest entry : bersama TERSAYANG

salam n selamat mlm blogger sekalian..,huhh rse da lme cgt nie ta update latest entry at belog nie..,habuk pon da brkepok2 agknye kn ? hihihi hope2 haterz,stalker n blogger semua shat2 belaka..,ta mcm aq nie haa, selesema,btok n tade suara plak 2..,ishhh ble r nk baik kn ? hihihi oke2 stop membebel at sni k..,ary nie aq nk update n upload pict ngn my BOYFIE :) maklum je lah kn,seminggu dok kg ta jmpa lgsg so ary sabtu kemarin  twos blek subang..,sebenarnye saje je nk blek awl,gatal cgt aihh nk g jmpa my BOYFIE 2..,RINDU cgt2 !!! walaupon terpaksa blek nek bas,ngn ta larat nye but aq still kuat tok blek sni awl hihihihihi 
so ble dah blek awl 2 of coz la aq akn jmpe dia kn .., hihihi awl pgi ahd lgi aq da kua ngn dia tw,sempat teman dy wt kje ag at putrajaya..,bukan ap dia seowg y sweet..,rsenye dlm 2,3owg ex boy aq,dia lah kot y bule wt aq jdi manje !!! hihihi mnje la cgt kn ! sbenarnya aq sblm nie ta ske di mnje kn oleh lelaki termasuk la bf sndri..,mngkin sbb nie jgk la kot ex boy aq y dlu2 2 slalu scndal ngn pompuan len !! hahahaha (silap sendiri kn ? so tanggung lah ! ) but its oke,ta kesah,ta heran pon oke !! huhh now aq pon ad BOYFIE  lahh.so,aq pnya manje,dia sowg je bule rasa :) (so at ex boy aq,sowi if selama nie aq brsikap kasar ngn kowg ! bukan ap aq ta suke lah nk gedik mngada2,harap kowg fhm n epy ngn partner msing2..,hihihi smpat lgi tuhh kn ) oke2 smbung story about my BOYFIE td..,dia jgk seowg yg funny n epy go lucky ! always buat aq gelak if ngn dia..,sekejap ta text pon rase cam something y kurang dlm idup nie..,hihihi aq always brharap agar dia akan slalu jdi my BOYFIE a.k.a my mr.SENGET dlm idop aq ..,if jodoh aq ngn dia pon INSYALLAH AKU TERIMA DIA DENGAN RELA HATI !! (tetibe wt statement hangit plak mlm nie huhuh)
urmmm ..,oke lah nak stop smpai snie je dlu oke..,sbelum 2 na upload pict2 ngn dy jup..,
TUNGGU TAW !!!

                                                                 taraaaa !! him is my BOYFIE ♥♥♥
  hihihih oke2 stop smpai sni je ehh..,nnt ad mse aq upload byk2 (if rjin lahh)
oke..,salam semua muahhh3 :)

0 comments: