BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, 6 March 2012

macam mane dengan saya untuk harihari yang akan datang ??

macam mane dengan saya untuk harihari yang akan datang TANPA AWAK DI SISI ?? 1st of all aq nk ucap ASSALAMMUALAIKUM W.B.T kat sume blogger,stalker,haterz n what ever y ada lah :) urmmm rindu nye kat belog kesayangan aku niehh,wahai cik belog thnks cgtcgt coz always fhm aq n always temankan aq di saat aq perlukan tmpat mngadu !! bkn nye aq tade bff or bf or family utk tmpat mngadu but aq lagi suke meluahkan ap yg tersimpan dgn katakata,rasa puas cgt2 if dpt luahkan sume yg terpendam right ? huhhh oke berbalik pada story mggu nie..,yessss !! ap yg aq bule katekan yg aq ta la sePERFECT owg len,ta la seCANTIK ggurlgugurl len n ta la seBAIK orgorg yg ad disekeliling kowg ! but cukup memadai bagi aq if owg yg aq sayang selama nie fahami n percaya kat aq..,e2 pun da terSANGATSANGAT cukup bgi aq , but kenapa la perlu ad sengsara dalam kebahagiaan ?? best cgt ke idop ngn airmata je tiaptiap ary ? best cgt ke bergadoh pasal benda yg bukanbukan ? best cgt ke tgok hubungan tu hancur mcm 2 je ? best cgt ke sume 2 ?? plisss tell me sumething !! salah ke aq jeles ?? JELES TANDANYA SAYANG kan ? so ap masalahnye ? ya mungkin aq ta pandai nk jaga aty n perasaan dy,myb pengorbanan aq ta ckup besar lagi kot utk dy n mungkin aq ta layak kot dapat sayang dari dy !! warrgggggggggh AKU SAYANG KAT KAU LAH SENGAL !! tolong faham aq ckit je bule x ? ckit je aq ta mntak byk pun..just faham ap yg aq rasa n faham ckit yg bahawasanya gf kau yg ta lawa nie kuat jeles,cpt nek angin,ta suke ad saingan,ta suke dibandingkan n y paling penting TA SUKE BILE KAU ADA PPUAN LAIN !! opsss 2 myb x la kot..,hihihihi tolong la faham aq sayang kat kau,tanak ilang kau,nak sntiase ad ngn kau dalam susa senang kau,nk jdi orang 1st yg tw pasal sukaduka kau,nk jadi owg yg slalu bule jge kau wktu kau sakit n yg paling penting aq nak ad ngn kau dlm ap jua keadaan skli pun..,ta ckp lagi ke sume 2??ta lengkap lagi ke?? ALLAH je yg taw ap yg aq ase n hanya airmata je yg temankan aq saat tulis sume nie ! YA ALLAH sesungguhnya aq tak nak hilang dy,tanak ilang cinta dy,tanak ilang kasih sayang dy but if satu ary nnt aq terpaksa jgk lepaskan dy dari idop nie mungkin aq akn rela n mungkin jgk itu yg terbaik !! huhhhhh tapi kalo bule aq tanak la lepaskan kau sayang , tw kan aq ta bule if tade kau walaupun skjp..,ckp la aq ngada2 sekali pun but nie la yg aq rasa bile gado ngn kau ! if bule aq tanak sume nie jadi but wht should i do ?? tegur aq if aq salah,kuatkan aq if aq lemah,ada ngn aq wktu aq susa,gembirakan aq bile aq sedih n pling penting fahami aq bile aq slalu wt kau runsing,sakit aty n sedih sebab semua 2 xkan jdi if aq tak sayang kat kau !! maaf if selama nie aq byk membebal kat kau sayang,bukan ap aq nk kau tw yg aq always take care pasal kau,tanak pape pun yg jadi kat kau..,aq tatao dh nak luah mcm mne lagi ttg rasa sayang aq kat kau mungkin aq je y tw ap yg aq rasa..,papepun aq sayang kat kau sangat2 muhd fazrin zakaria..,pliss faham aq n terima aq seadanya..,

0 comments: