BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 5 July 2012

MAAF ^_^

MAAF 
sometime aku terasa mcm terlalu memakse kau buat benda yg kau tak bule nak
buat ngn aku .. aku just nak buat benda yang aku suke dengan orang yg
aku sayang tu je , aku nak kongsi apa yg aku rasa , aku nak kongsi bahagia tu sma-2 
 .. at least if jodoh kita tak panjang , kite still ada memori terindah bersama kan ?
time tu if kau rindu kat aku pun , kau still bule imbasan balek kenangan kite tuhh ..
tapi nak buat mcm mane , semua tu asing sangat-2 bagi kau .. im so sorry sayang ,
seriusly aku tak sengaja pakse kau tok buat apa yg aku nak .. im really-2 sorry ..
aku JANJI kat kau yang aku takkan pakse kau lagi lepas nie ..
if tade kenangan terindah pun tape , janji kau still ada ngan aku bile aku perlukan ..
aku minta maaf jgk coz setiap kali kua sama-2 kau slalu tanya nak pegi mane
then aku jawab TAK TAHU .. sebenarnya banyak tempat yg aku nak pegi but apa kan daya
aku tak nak nnt kau rasa beban bawak aku sana sini , then aku taknak sakit aty if benda yg
aku nak , aku tak dapat .. so that why la , aku ikut je mane yg kau nak pegi ..
im so sorry sayang .. aku takkan pakse kau lagi ..
ILY sayang :')

0 comments: