BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 18 November 2012

ALHAMDULILLAH , AMINN :)

ASSALAMMUALAIKUM dan SALAM SEJAHTERA semua . ambil masa untuk update belog aku jap . hehehe , nak tahu tak ? En.Bf aku dah buat PARTTIME kat 7E sek7 , so sape2 nak pegi jumpa dia boleh lah jumpa kat 7E sek7 tu dari kol7pm-11pm . hahaha oke atas sebab2 dia nak buat parttime ialah sebab dia dah gatal and dah tak tahan lagi nak tunggu dapat duduk serumah ngan aku . hahaha lawak kan bf aku nie ? so dia pun ambil keputusan nak buat parttime kat7e tu sebab nak kumpul duit KAHWIN oke . bukan sebab duit keje fulltime tak cukup , tapi sebab nak lagi cepat ikatan tu terjalin . OHMAYGOD ,OHMAYGOD , OHMAYGOD , sayang sangat2 kat En.Bf sebab faham apa yang aku nak . lagipun bukan aku sorang je yg nak , dia pun sama . then dah banyak sangat duit kitaorang habis dekat benda2 yg buang masa . so sekarang time untuk fikir SIMPAN DUIT KAHWIN ! then lepas kawen dah boleh buat PAHALA banyak2 . i hope so . lagipun hubungan kitaorang nie bukan just untuk main2 je , tapi hubungan kami adalah hubungan yg serius , kami bukan nya budak sekolah yg bercinta 2,3bulan then putus . ohhh no ! KAMI BUKAN MACAM TU OKE , lagipun this year aku dah 21 tahun and dia plak 22 tahun . so aku dgn dia dah ambil keputusan untuk ke rancangan yg seterusnya . aku harap sgt2 semua tu berjalan dengan lancar , sbb banyak sgt dah dugaan pahit manis kelat tawar semua yg kami tempuhi bersama . sampai tahap terpaksa berkongsi duit pun ada . hahaha oppssss , oke ttup cerita tu sebab tu semua KENANGAN INDAH aku dengan dia . huhuhuhu bak kata FYNN JAMAL #RAHSIA KITA BERDUA . yuppp , mmg rahsia kita berdua pun kan sayang . huhuhu anyway aku pun sentiasa harapkan doa dari kawan2 rapat semoga apa yg kami rancang diredhai ALLAH S.W.T . insyaALLAH ada jodoh nanti aku jemput semua oke ? hahaha oke lah stop kat sni dulu , nnt smbung lagi . oke . daaaa :)


huhuhu , sempat lagi upload pict yg baru .. taaadaaaaaaaaaaaaaaa , nie pict baru ary sabtu lepas 10hb november .. oke papaiiii semua . may ALLAH bless us , lot of love .. HALWANI HAMID :))

0 comments: