BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, 20 May 2012

gembira + sedih = blur

kadang-2 kata-2 tak perlu diluahkan dgn percakapan , cukup sekadar dengan merungkai segala rahsia hati hanya dengan tulisan .., yaa , sometime cara nie mmg berkesan untk kita yg tidak mempunyai tmpat untk mengadu kan ?? urmmm , sama lah dgn aku ary nie , bila perasaan sedih + gembira jadinya mcm blur n tak bagi pape erti pun .., hal yg buat aku epy ialah , ary nie aku last puase tuk habiskan puase ganti selama 6hari tuhh , rasa lega sgt-2 pasni tk payah nk kelam kabut ganti-2 lagi , puase pun nk dekat da kan .., n second part ialah aku da lepaskan rindu dkt my grandmother tersayang .., orang yg slalu culik aku bwak blik kg wktu aku dok kl kcik2 dulu .., bile ingt balik time-2 kcik dulu ase cam funny sgt-2 bile aku always mintak mcm-2 kat nenek gumokk aku tuhh .., time skolah rndah lagi lah aku save duit blnje yg ibu aku kirim dari kl coz da tntu nenek gumokkk aku tuh keje kat kantin skolah tlk bloh tu .., hahaha tapi smlm agk sedih bile tgk nenek gumokk aku yg tersayang tu still skit tgn tak baik-2 , ngn jage cucu kcik-2 ag .. sometime tak paham aku ngn makck-2 aku nie , da taw org tua tu sakit lagi mau soh jge ank dorg .., tu lah org kata " buat anak pandai , nak jage tak pandai " .., cian nenek aku , nk ikut aku balek pun tak bule ., aishhhhh n one more thing pasal En.Bf aku tu ..,

urmmm , sometime tak taw la n ckp cane lagi ngn dia .., bile aku oke , dia nek angin plak , lyn text aku mcm nak tanak .., moody memanjang , aku taw la kau sakit but hargailah ckit , aku take care pasal kau pun kau bule tanya lagi " kenapa plak nak risau " omg !! rasa nak gugur je jantung nie bile kau text mcm tuhh , aku taw la aku byk kali wt kau sakit aty , kau sayang aku pun sbb terpaksa , n aku taw aku tak secantik ex-2 gurl kau yg len , aku tak sehebat ika yg always kau contact tuhh , n aku tak perfect mcm gurl-2 len yg kau kenal .., but aku ikhlas nak take care pasal kau , aku ikhlas terima apa pun keadaan kau .., but kau ?? ikhlas ke teima aku jdi gf kau smpai terpaksa paksa haty kau tuk sayang aku ?? kadang-2 ble pkir balek btol jgk ckp bff-2 aku tuhh " salah satu cara yg terbaik untuk dia mnghargai ketulusan n kesungguhan cinta kita adalah dngn meninggalkan dia sejenak " tapi aku tak mampu nk buat semua tuhh , aku nak kau always ada dgn aku , ada kat sisi aku .., tapi kau ?? tak kisah pun aku ada ke tak kan ?? da puas aku pjuk aty nie jgn menangis lagi sbb kau , but still gagal ..,bile bergado kau cakap aku panas baran , aku sorang je yg taw naik angin , tapi perasan tak setiap kali gado aku yg text kat kau minta maaf dulu .., mengalah ngn kau sbb aku tak bule if tak text kau walaupun sekejap , aku tak bule if kau mara aku lame-2 sbb aku slalu rindu kat kau , aku slalu ingt balek kenangan kita .., smpai aty nie tertanya-2 smpai bile hubungn nie akan bertahan ? hanya ALLAH je yg tw mcm mane sayang aku kat kau , cinta aku kat kau n rindu aku kat kau .., maybe ble aku dah tade dalam idup kau nnt , bru kau nak sedar kan yg aku btul-2 ikhlas sayang kat kau .., n bila aku btul-2 da pergi dari idop kau nnt , kau akan dapat ramai lagi gurl yg bule syg kau , yg lebih cantik dari aku n yg paling penting lagi sempurna dari aku kan sayang ??? YA ALLAH , tulis entry nie je tetibe bru sedar airmata mengalir ngn tetibe .., YA ALLAH tabahkanlah hati aku tuk terime segala dugaan dari kau ,  kuatkan lah iman di hati nie agar sentiasa berfikiran fositive .., sesungguhnya hanya kau tmpat mengadu yg paling terhebat .., aminn .., 


# aku tak mngharap kan kesempurnaan dari kau , tapi cukuplah sekadar kau melengkapi kekurangan yg ada pada diri ini .., CARILAH AKU BILA KAU PERLUKAN AKU LAGI , SEBAB AKU TAK KAN GANGGU HIDUP KAU BUAT SEMENTARA WAKTU , MUNGKIN ITU YG TERBAIK.., SAYANG kau selalu MUHD FAZRIN ZAKARIA :'D

0 comments: