BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, 14 May 2012

TUESDAY bagaikan MONDAY !! huhhhh

hye everybody , look my belog now .., 
still background yg sama , pict yg sama n semestinya admin yg sama ,
huhhhh , knkadang terasa bosan jgk asyk berlaman soSIAL je ary2 kan ??
today 1st day keje selepas cuti selama 3ary ,awal2 pgi lagi da terasa malas nak g keje sbb
mengantuk yg sngt2 .., hihihi
oke mcm biase msuk je kje , da nmpk byk sgt2 fail n kertas yg mnjerit2 mnx di submit dgn segera ,
huhhh satu lagi beban , dgn bos yg byk sgt pertanyaan dari A smpai Z n tade fullstop !!
terasa nk lepuk2 je muka dia ngn fail2 yg ada depan mata .. then ngn someone yg grrrrrr !! tk taw la nk taip mcm mne lagi kan .., eiii kalo ary2 tade prob bule tak ?? susah nye jadi orang kan ?? nk kne jage aty orang , buat keje orang then byak lagi lahh , but orang lain still tak faham2 lagi , omg ! dugaan sgt2 tuhh ..,
so ary nie aku nk diam n tak nak ckp ngn sapa2 .., so plisss la jgn bgi aku pressure sgt oke , aku lari balek nnt bru tw !! bhahahahahaha :)

0 comments: